Üdvözöljük!

A Sun City Software 2009 óta nyújt informatikai szolgáltatásokat vállalatok, vállalkozások számára. Kreatív, professzionális és költséghatékony informatikai megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére, hogy kielégítsük változatos informatikai igényeiket és elősegítsük üzleti növekedésüket. Szilárd és elismert üzleti tevékenységünk keretében szoftver fejlesztést, webfejlesztést, weboldal tervezést, tárhely szolgáltatást (web hosting), IT konzultációt, adatbázis szolgáltatást, karbantartást és támogatást végzünk. 

Meggyőződésünk, hogy az internet üzleti alkalmazásában rejlő lehetőségek száma korlátlan. Annak érdekében, hogy új üzleti lehetőségeket tárjon fel és alkalmazkodjon a gyorsan változó környezethez, minden vállalkozásnak szüksége van informatikai szakemberekre, akik segítenek ebben.

A Sun City Software felhasználja a mindenkori legmodernebb és legkifinomultabb technológiákat, hogy professzionális informatikai szolgáltatást és szakértelmet biztosítson ügyfelei részére, ezzel is elősegítve az üzleti növekedést.